Parfumerija Mališić Trendi i klasika
sve to na jednom mjestu

Parfumerija Mališić

Parfumeriju Mališić pronaći će te u prizemlju Prodajnog centra Mališić  na Tromeđi u Međugorju. Ponude parfumerije je usitinu raznolika te prati svjetske trendova kako za žene tako i za muškarce. Osoblje parfumerije će vam vrlo rado pomoći savjetom prilikom odabira kozmetike, sredstava za njegu ili parfema.

 

Kako možete sakupljati bodove u Parfumeriji Mališić?

Bodove sakupljate prilikom svake kupnje. Neovisno o načinu plaćanja, bodove sakupljate kupnjom bilo kojeg proizvoda iz ponude parfumerije. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju Mališić Card karticu na blagajni prilikom svake kupnje tj. plaćanja računa.

Pravila sakupljanja u Parfumeriji Mališić

Bodovi se dodaju na vašu karticu u vrijednosti 3% od ukupne vrijednosti računa.

Bodovi se ne dodjeljuju za artikle na Super akcijama.
Primjer : ukoliko je vaš račun iznosio 78,30 KM na karticu se dodaje iznos od  3,91 bodova.

Kako možete iskoristiti bodove ili popust u Parfumeriji Mališić?

Opskrbite se svime što Vam treba za njegu i uljepšavanje koristeći karticu i pogodnosti Mališić Card kartice!

Sakupljene bodove, popuste ili nagrade imate uvijek sa sobom na svojoj Mališić Card kartici. Sakupljene bodove možete iskoristiti pri svakoj kupnji u parfumeriji Mališić bez obzira ako ste bodove sakupljali i u drugim poslovnicama sustava Mališić Card-a. Pri plaćanju, dajte blagajnici Vašu karticu kako bi iznos računa Vaše kupnje bio umanjen za iznos vrijednosti bodova ili popusta ako popust vrijedi na odabrani artikal ili ako se radi o vremenski ograničenom akcijskom popustu i slično.

Jednokratni i akcijski Mališić Card popusti

Popusti koje dobivaju samo korisnici kartice i vrijede samo za određene poslovnice Mališić Card-a. Obavijest o tome korisnici dobivaju na mail , putem medija, marketinga i u samim poslovnicama. Popust ostvarujete tako što pokažete karticu na blagajni.

Nagradni bodovi

Korištenje i sakupljanje bodova u određenim poslovnicama se posebno nagrađuje. Npr. prilikom kupovine Boss parfema  korisnik sakuplja na račun dupli iznos bodova u odnosu na druge kupovine, također ako želi iskoristiti bodove na određeni proizvod  vrijednost bodova se multiplicira tj umanjuje cijenu višestruko nego što je uobičajeno ovisno o akciji. Također sakupljeni bodovi tj. članovi Mališić Card-a ovisno o trenutnoj prodajnoj akciji sudjeluju u nagradnim igrama koje priređuje Mališić Card samo za svoje korisnike.