Mališić Višići Veliki izbor proizvoda za kuću
Sve za vaš dom na jednom mjestu!

Mališić Višići

MALIŠIĆ Višići se nalazi na 1.katu iznad Konzumove trgovine u Višićima.
Na PREKO 240 četvornih metara prodajnog prostora očekuje vas bogata i raznolika ponuda proizvoda za domaćinstvo: inoksnog i keramičkog posuđa, stakla,dekorativnog stakla, dekoracija, igračaka, malih i velikih kućanskih aparata, audio video tehnike, ugradbenih aparata, asvjete, laptopa , kompjutorskih konfiguracija i opreme, bicikla, alata i dr.

Kako možete sakupljati bodove u Mališić Višići trgovini?

Bodove sakupljate prilikom svake kupnje. Neovisno o načinu plaćanja, bodove sakupljate kupnjom bilo kojeg proizvoda. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju Mališić Card karticu na blagajni prilikom svake kupnje tj. plaćanja računa.

Pravila sakupljanja u Mališić Višići trgovini

Ovisno od načina plaćanja bodovi se dodaju na vašu karticu u vrijednosti 1% – 4% od ukupne vrijednosti računa.

Bodovi se ne dodjeljuju za artikle na Super akcijama.
Primjer : ukoliko je vaš račun iznosio 78,30 KM na karticu se dodaje iznos od najmanje 1,56 bodova do najviše 3,91 bodova. Iznos bodova također ovisi od proizvoda koje kupujete npr. za proizvode kao televizor ili sušilica bit će obračunat koeficijent od 2% dok će npr. za posuđe biti uračunat koeficijent od 4%.

Kako možete iskoristiti bodove ili popust u Mališić Višići trgovini?

Odaberite nešto iz bogate ponude Mališić trgovine i iskoristite pogodnosti i bodove sa Vaše Mališić Card kartice za ono što najviše volite!

Sakupljene bodove, popuste ili nagrade imate uvijek sa sobom na svojoj Mališić Card kartici. Sakupljene bodove možete iskoristiti pri svakoj kupnji u trgovini Mališić Višići bez obzira ako ste bodove sakupljali i u drugim poslovnicama sustava Mališić Card-a. Pri plaćanju, dajte blagajnici Vašu karticu kako bi iznos računa Vaše kupnje bio umanjen za iznos vrijednosti bodova ili popusta ako popust vrijedi na odabrani artikal ili ako se radi o vremenski ograničenom akcijskom popustu i slično.

Jednokratni i akcijski Mališić Card popusti

Popusti koje dobivaju samo korisnici kartice i vrijede samo za određene poslovnice Mališić Card-a. Obavijest o tome korisnici dobivaju na mail , putem medija, marketinga i u samim poslovnicama. Popust ostvarujete tako što pokažete karticu na blagajni.

Nagradni bodovi

Korištenje i sakupljanje bodova u određenim poslovnicama se posebno nagrađuje. Npr. prilikom kupovine opreme za ugostiteljstvo  korisnik sakuplja na račun dupli iznos bodova u odnosu na druge kupovine, također ako želi iskoristiti bodove na određeni proizvod  vrijednost bodova se multiplicira tj umanjuje cijenu višestruko nego što je uobičajeno ovisno o akciji. Također sakupljeni bodovi tj. članovi Mališić Card-a  ovisno o trenutnoj prodajnoj akciji sudjeluju u nagradnim igrama koje priređuje Mališić Card samo za svoje korisnike.