Mališić namještaj Bogati izbor
svih vrstanamještaja

Mališić Namještaj

Salon namještaja na 2.katu Prodajnog centra Mališić Međugorje.U bogatom izboru namještaja možete pronaći: garniture za dnevni boravak, spavaće i dječje sobe,predsoblja,kuhinje, ratan namještaja , kao i apartmanski i uredski namještaj.Po vrlo povoljnim cijenama možete opremiti Vaš dom,pansion ili poslovni prostor.Posjetite nas na 2.katu prodajnog centra Mališić Međugorje i uvjerite se u bogatstvo naše ponude.

 

Kako možete sakupljati bodove u salonu namještaja Mališić?

Bodove sakupljate svakom kupnjom namještaja. Neovisno o načinu plaćanja, bodove sakupljate kupnjom bilo kojeg komada odnosno vrste namještaja. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju Mališić Card karticu na blagajni prilikom svake kupnje tj. plaćanja računa.

Pravila sakupljanja u salonu namještaja Mališić

Ovisno o načinu plaćanja bodovi se dodaju na vašu karticu u vrijednosti 2%-4%  od ukupne vrijednosti računa.

Bodovi se ne dodjeljuju za artikle na Super akcijama.
Primjer : ukoliko je vaš račun iznosio 1300 KM a platili ste kreditno karticom na karticu se dodaje iznos od 26 bodova, a ukoliko ste platili gotovinom dobijate 52 boda .

Kako možete iskoristiti bodove ili popust u salonu namještaja Mališić?

Sakupljene bodove, popuste ili nagrade imate uvijek sa sobom na svojoj Mališić Card kartici. Sakupljene bodove možete iskoristiti pri svakoj kupnji u salonu namještaja Mališić bez obzira ako ste bodove sakupljali i u drugim poslovnicama Mališić Card-a. Pri plaćanju, dajte blagajnici Vašu karticu kako bi iznos računa Vaše kupnje bio umanjen za iznos vrijednosti bodova i popusta koji vrijedi na odabrani artikal  ili ako se radi o vremenski ograničenom akcijskom popustu i slično.

Jednokratni i akcijski Mališić Card popusti

Popusti koje dobivaju samo korisnici kartice i vrijede samo za određene poslovnice Mališić Card-a.Obavijest o tome korisnici dobivaju na mail , putem medija, marketinga i u samim poslovnicama. Popust ostvarujete tako što pokažete karticu na blagajni.

Nagradni bodovi

Korištenje i sakupljanje bodova u određenim poslovnicama se posebno nagrađuje. Npr. prilikom kupovine ratan namještaja korisnik sakuplja na račun dupli iznos bodova u odnosu na druge kupovine, također ako želi iskoristiti bodove na određeni proizvod  vrijednost bodova se multiplicira tj. umanjuje cijenu višestruko nego što je uobičajeno ovisno o akciji. Također sakupljeni bodovi tj. članovi Mališić Card-a ovisno o trenutnoj prodajnoj akciji sudjeluju u nagradnim igrama koje priređuje Mališić Card samo za svoje korisnike.