Mališić Home Veliki izbor proizvoda za kuću
Sve za vaš dom na jednom mjestu!

Mališić Home

MALIŠIĆ HOME se nalazi na 1.katu Prodajnog centra Mališić Međugorje.
Na PREKO 2.800 četvornih metara prodajnog prostora očekuje vas bogata i raznolika ponuda proizvoda za domaćinstvo: inoksnog i keramičkog posuđa, stakla,dekorativnog stakla, dekoracija, igračaka, malih i velikih kućanskih aparata, audio video tehnike, ugradbenih aparata, asvjete, laptopa , kompjutorskih konfiguracija i opreme, bicikla, alata i dr.

Kako možete sakupljati bodove u MALIŠIĆ HOME?

Bodove sakupljate svakom kupnjom, na bilo kojem Mališić Home odjelu. Neovisno o načinu plaćanja, bodove sakupljate kupnjom bilo kojeg artikla. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju Mališić Card karticu na blagajni prilikom svake kupnje tj. plaćanja računa.

Pravila sakupljanja u MALIŠIĆ HOME

Ovisno o načinu plaćanja bodovi se dodaju na vašu karticu u vrijednosti 1% – 4% od ukupne vrijednosti računa.

Bodovi se ne dodjeljuju za artikle na Super akcijama.
Primjer : ukoliko je vaš račun iznosio 78,30 KM na karticu se dodaje iznos od najmanje 1,56 bodova do najviše 3,91 bodova. Iznos bodova ovisi od proizvoda koje kupujete npr. za proizvode kao televizor ili sušilica bit će obračunat koeficijent od 2% dok će npr. za posuđe biti uračunat koeficijent od 5%.

Kako možete iskoristiti bodove ili popust u MALIŠIĆ HOME?

Sakupljene bodove, popuste ili nagrade imate uvijek sa sobom na svojoj Mališić Card kartici. Sakupljene bodove možete iskoristiti prilikom svake kupovine u Mališić Home bez obzira ako ste bodove sakupljali i u drugim poslovnicama Mališić Card-a. Pri plaćanju, dajte na blagajni  Vašu karticu kako bi iznos Vašeg računa bio umanjen za iznos vrijednosti bodova ili popusta ako popust vrijedi na odabrani proizvod ili proizvode te ako se radi o vremenski ograničenom akcijskom popustu, nagradi i  slično.

Jednokratni i akcijski Mališić Card popusti

Popusti koje dobivaju samo korisnici kartice i vrijede samo za određene poslovnice Mališić Card-a. Obavijest o tome korisnici dobivaju na mail , putem medija, marketinga i u samim poslovnicama. Popust ostvarujete tako što pokažete karticu na recepciji.

Nagradni bodovi

Korištenje i sakupljanje bodova u određenim poslovnicama se posebno nagrađuje. Npr. prilikom kupovine bicikla korisnik sakuplja na račun dupli iznos bodova u odnosu na druge proizvode, također ako želi iskoristiti bodove na određeni proizvod vrijednost bodova se multiplicira tj umanjuje cijenu višestruko nego što je uobičajeno ovisno o akciji.  Također sakupljeni bodovi tj. članovi Mališić Card-a ovisno o trenutnoj promotivnoj akciji sudjeluju u nagradnim igrama koje priređuje Mališić Card samo za svoje korisnike.

home__141-e1435161403780.jpg