Blukids veliki izbor
odjeće zavašu djecu

Blukids

Blukids – Neka vaša djeca budu u trendu uz novu kolekciju talijanskog modnog brenda .Kvaliteta ,moderan dizajn i pristupačne cijene su odličan izbor ! …Trgovina se nalazi na 1. katu Prodajnog centra Mališić na Tromeđi u Međugorju.

Kako možete sakupljati bodove u Blukids?

Bodove sakupljate prilikom svake kupnje. Neovisno o načinu plaćanja, bodove sakupljate kupnjom bilo kojeg proizvoda. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju Mališić Card karticu na blagajni prilikom svake kupnje tj. plaćanja računa.

Pravila sakupljanja u Blukids  trgovini

Ovisno o načinu plaćanja bodovi se dodaju na vašu karticu u vrijednosti 1-5% od ukupne vrijednosti računa.

Bodovi se ne dodjeljuju za artikle na Super akcijama.
Primjer : ukoliko je vaš račun iznosio 78,30 KM na karticu se dodaje iznos od 2,34 bodova.

Kako možete iskoristiti bodove ili popust u Blukids trgovini?

Odaberite nešto iz bogate ponude za klince Blukids trgovine i iskoristite pogodnosti i bodove sa Vaše Mališić Card kartice za ono što odaberete!

Sakupljene bodove, popuste ili nagrade imate uvijek sa sobom na svojoj Mališić Card kartici. Sakupljene bodove možete iskoristiti pri svakoj kupnji u Blukids trgovini bez obzira ako ste bodove sakupljali i u drugim poslovnicama sustava Mališić Card-a. Pri plaćanju, dajte blagajnici Vašu karticu kako bi iznos računa Vaše kupnje bio umanjen za iznos vrijednosti bodova ili popusta ako popust vrijedi na odabrani artikal ili ako se radi o vremenski ograničenom akcijskom popustu i slično.

Jednokratni i akcijski Mališić Card popusti

Popusti koje dobivaju samo korisnici kartice i vrijede samo za određene poslovnice Mališić Card-a. Obavijest o tome korisnici dobivaju na mail , putem medija, marketinga i u samim poslovnicama. Popust ostvarujete tako što pokažete karticu na blagajni.

Nagradni bodovi

Korištenje i sakupljanje bodova u određenim poslovnicama se posebno nagrađuje. Npr. prilikom kupovine određene kolekcije korisnik sakuplja na račun dupli iznos bodova u odnosu na druge kupovine, također ako želi iskoristiti bodove na određeni proizvod  vrijednost bodova se multiplicira tj. umanjuje cijenu višestruko nego što je uobičajeno ovisno o akciji. Također sakupljeni bodovi tj. članovi Mališić Card-a  ovisno o trenutnoj prodajnoj akciji sudjeluju u nagradnim igrama koje priređuje Mališić Card samo za svoje korisnike.