Poslovnice Pregled objekata u kojima
možete koristiti Mališić Card

Mališić Petrol Zvirovići

Mačišić Petrol se nalazi u Zvirovićima uz glavnu prometnicu Međugorje – Čapljina i blizu izlasku na autocestu . Osim usluga opskrbe gorivom crpka u svojoj ponudi ima caffe bar , trgovinu, auto praonicu, igralište za djecu i još puno toga na usluzi vozačima i putnicima.  

home & decor

home & decor -U trgovini Mališić Home & Decor Mostar očekuje vas bogat izbor bijele tehnike, malih kućanskih aparata, audio video opreme, posuđa, dekorativnog programa, igračaka, opreme za čišćenje i ostalih proizvoda za opremanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. …Trgovina se nalazi u prizemlju SPC Orca u Mostaru.  

Blukids

Blukids – Neka vaša djeca budu u trendu uz novu kolekciju talijanskog modnog brenda .Kvaliteta ,moderan dizajn i pristupačne cijene su odličan izbor ! …Trgovina se nalazi na 1. katu Prodajnog centra Mališić na Tromeđi u Međugorju.

Carpisa & YamamaY

Carpisa & YamamaY – trgovina s ponudom vrhunskih brandova za lingerie, underwear, knitwear & easywear, sleepwear,beachwear, beauty & makeup Bags, wallets, accessories, cosmetics cases, jewelry boxes and luggage …Trgovina se nalazi u prizemlju Prodajnog centra Mališić na Tromeđi u Međugorju.

Home premium

Home Premium – trgovina s ponudom vrhunskih brandova Villeroy &Boch,Silit,Hisar Sofra Sanati,Asa Selection,Bohemia Jihlava …Trgovina se nalazi u prizemlju Prodajnog centra Mališić na Tromeđi u Međugorju.  

Mališić Petrol

Mačišić Petrol na Tromeđi se nalazi uz prometnicu Mostar – Ljubuški odmah do prodajnog centra Mališić. Osim usluga opskrbe gorivom crpka u svojoj ponudi ima caffe bar , trgovinu , ponajbolju samouslužnu i automatsku auto praonicu u Hercegovini, igralište za djecu i još puno toga na usluzi vozačima i putnicima.  

Parfumerija Mališić

Parfumeriju Mališić pronaći će te u prizemlju Prodajnog centra Mališić  na Tromeđi u Međugorju. Ponude parfumerije je usitinu raznolika te prati svjetske trendova kako za žene tako i za muškarce. Osoblje parfumerije će vam vrlo rado pomoći savjetom prilikom odabira kozmetike, sredstava za njegu ili parfema.  

Mališić Namještaj

Salon namještaja na 2.katu Prodajnog centra Mališić Međugorje.U bogatom izboru namještaja možete pronaći: garniture za dnevni boravak, spavaće i dječje sobe,predsoblja,kuhinje, ratan namještaja , kao i apartmanski i uredski namještaj.Po vrlo povoljnim cijenama možete opremiti Vaš dom,pansion ili poslovni prostor.Posjetite nas na 2.katu prodajnog centra Mališić Međugorje i uvjerite se u bogatstvo naše ponude.  

Mališić Home

MALIŠIĆ HOME se nalazi na 1.katu Prodajnog centra Mališić Međugorje. Na PREKO 2.800 četvornih metara prodajnog prostora očekuje vas bogata i raznolika ponuda proizvoda za domaćinstvo: inoksnog i keramičkog posuđa, stakla,dekorativnog stakla, dekoracija, igračaka, malih i velikih kućanskih aparata, audio video tehnike, ugradbenih aparata, asvjete, laptopa , kompjutorskih konfiguracija i opreme, bicikla, alata i dr.

Mališić Višići

MALIŠIĆ Višići se nalazi na 1.katu iznad Konzumove trgovine u Višićima. Na PREKO 240 četvornih metara prodajnog prostora očekuje vas bogata i raznolika ponuda proizvoda za domaćinstvo: inoksnog i keramičkog posuđa, stakla,dekorativnog stakla, dekoracija, igračaka, malih i velikih kućanskih aparata, audio video tehnike, ugradbenih aparata, asvjete, laptopa , kompjutorskih konfiguracija i opreme, bicikla, alata i