Pravila Mališić Card članstva i zaštite podataka

Zaštita podataka

Jako je bitno naglasiti Vam za što nam točno služe Vaši podaci koje navodite u pristupnici i ostale informacije koje proizlaze iz korištenja pogodnosti Mališić Card-a. Detaljan pregled informacija o obradi Vaših podataka u okviru Mališić Card sustava dostupan je u pristupnici koju svaki član prihvaća.

Koje podatke ćemo koristiti?

Učlanjenjem u Mališić Card koristit ćemo one informacije o Vama i bilo kojem dodatnom korisniku s Vašeg računa koje ste nam dali prilikom prijave u Mališić Card sustav te podatke o korištenju Vaše Mališić Card kartice kao i podatke o vašim kupovinama.

Kako možemo raspolagati s Vašim podacima?

Vaše podatke možemo razmijeniti samo sa tvrtkama koje sudjeluju u Mališić Card sustavu. Popis poslovnica i partnera koje sudjeluju u Mališić Card sustavu dostupan je na malisic-card.com

Za što ćemo koristiti Vaše podatke?

Vaši osobni podaci prikupljaju se za potrebe Mališić Card sustava. Na primjer, kao korisniku našeg sustava mi ćemo Vam slati kataloge i brošure na Vašu kućnu adresu. Također, informacije u vezi s korištenjem Vaše  kartice služe nam kako bismo bolje razumijeli Vaše kupovne navike što će nam pomoći pri slanju posebnih ponuda i drugih informacija o ponudama, proizvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam se svidjeli.

Nadamo se da su Vam ova naša Mališić Card pravila jasna, no ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da nam se obratite na e.mail  info@malisic-card.com ili telefon 036 650 601. Bit će nam drago pomoći Vam.