Imate pitanje?Ovde pogledajte odgovore
na najčešće postavljana pitanja

Najčešća pitanja

Ovdje možete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja i nedoumice oko korištenja Mališić Card kartice i online računa.

Kartica , članstvo i korištenje su potpuno besplatni i bez dodatnih ili skrivenih obveza, samo uživanje u pogodnostima.

Način dobivanja kartice iznimno je brz i jednostavan! Dovoljno je na bilo kojem Mališić prodajnom mjestu zatražiti karticu te podatke za unos usmeno dati operateru  ili popuniti pristupnicu i predati na prodajnom mjestu. Vaša  je kartica odmah spremna  za upotrebu. Koristite je pri svakoj kupnji a na kućnu adresu ukoliko je ostavite, poslati ćemo Vam katalog s pregledom prodajnih mjesta  i opširne upute za korištenje kartice te pogodnostima koje dobivate korištenjem . Na e-mail adresu ukoliko je ostavite, ćete dobivati redovne obavijesti i tajne ponude samo za korisnike kartice. Također  svoju pristupnicu možete popuniti online ili poslati poštom.

Karticu možete dobiti na svim Mališić Card prodajnim mjestima tj poslovnicama koje možete pregledati na ovom linku : Poslovnice

Nažalost kartice ne šaljemo poštom niti istu možete zatražiti preko interneta. Za izdavanje nove  kartice možete se obratiti izravno u najbližu Mališić Card poslovnicu. Naši zaposlenici rado će vam dati prijavnicu i klupsku karticu.

Popuste i uštede preko sustava bodovanja.Direktan povrat novca za popust na karticu preko sustava bodovanja.Sudjelovanje u nagradnim igrama.Online kupovinu po posebnim popustima.Online provjeru stanja i osobnih podataka.Online provjeru svih kupovina i troškova.Obavijesti  putem e-maila o tajnim ponudama samo za korisnike kartice.Posebne akcijske i jednokratne popuste samo za korisnike kartice.

Vaš račun je odmah aktivan bez obzira što niste unijeli osobne podatke online ili u pristupnicu u poslovnici. Prvi put prije ostavljanja podataka mu pristupate preko serijskog broja na kartici. Kupovine se bilježe i vežu za karticu tj elektronički čip koji se nalazi u njoj. Kupnje obavljene karticom prije otvaranja računa tj. popunjavanja pristupnice, naravno, nisu izgubljene. Kada popunite pristupnicu bilo to online ili na prodajnom mjestu čak i danima nakon uzimanja kartice vaše kupovine će se automatski pridružiti vašem osobnom računu.

Za provjeru stanja bodova i kupnji na kartici morate otvoriti svoj online račun. Na ovom linku u rubrici Prijava novog korisnika upišite vaš mail i serijski broj s vaše kartice te slijedite postupak prijave. Pri svakom sljedećem posjetu svojem ćete online računu pristupati putem linka Moj račun a za prijavu će vam biti potrebna adresa e-pošte te lozinka koju ste odabrali prilikom prijave.

Ako se vaši osobni podaci promijene (npr. telefon, adresa), podatke možete promijeniti  putem Vašeg online računa  u odjeljku Moj račun/Osobni podaci . U slučaju dodatnih pitanja dostupni smo i putem e-pošte na  info@malisic-card.com

Nažalost, kartice ne možemo slati poštom. Naši zaposlenici na prodajnim mjestima rado će vam dati novu karticu i pristupnicu a nakon što javite gubitak na telefon 036 650 601 bodovi i popusti sa stare kartice će biti prebačeni na novu.

Mališić MP d.o.o.  kao upravitelj osobnim podacima, obrađuje osobne podatke u skladu sa zahtjevima Zakona o zaštiti osobnih podataka (SG BiH, broj: 49/06). Korisnici dostavljenih osobnih podataka bit će i druga trgovačka društva u okviru grupe Mališić na području BiH i EU. Dostavljanje podataka trećim osobama dopušteno je samo u svrhu pružanja usluga povezanih s Mališić Card pogodnostima, kao npr.  ostvarivanje dodatnih popusta ili skupljanje bodova izvan Mališić Card prodajnih mjesta.

Ako više ne želite primati informacije o aktivnostima i pogodnostima Mališić Card , odnosno želite odjaviti svoju karticu i članstvo, možete se odjaviti putem e-pošte odjava@malisic-card.com ili pisati na adresu Mališić MP d.o.o. Tromeđa bb 88260 Čitluk, BiH  uz napomenu “Mališić Card – odjava”.

Bodove sakupljate tako da Mališić Card karticu pokažete svaki svaki put kad kupujte ili konzumirate neku od usluga u poslovnicima koje se nalaze u sustavu Mališić Card-a. Bodovi se odmah u ovisnosti od popusta,poslovnice i vrste robe koju plaćate dodaju na vašu karticu. Pregled trgovina i usluga možete pogledati na ovom linku.

Bodove koristite u svim poslovnicama Mališić Card . Pregled poslovnica možete pogledati na ovom linku. Bodove, popuste i druge pogodnosti kao npr. jednokaratne akcijske popuste i nagrade koristite tako što prilikom kupovine pokažete vašu karticu na blagajni. Operater tada očita stanje bodova ili dopuštenih popusta na vašoj kartici i u dogovoru s vama iskoristi cjelokupan ili samo dio iznosa te umanji odmah vaš račun koji trenutno plaćate.

Ne postoji vremensko ograničenje za iskorištavanje bodova. Osim toga Mališić Card je program i članstvo vjernosti te posebno nagrađuje one koji budu dugogodišnji korisnici kartice.

Karticu može koristiti više članova iste obitelji, potrebno je na internet stranici  Moj račun/Osobni podaci dodati u rubrici Više korisnika osobne podatke drugih korisnika kartice.

Prijavnicu je potrebno popuniti samo na jedan od ponuđenih načina. Ako ste popunili podatke putem interneta ne trebate se prijavljivati putem pristupnice na prodajnom mjestu i obratno.

Ukoliko ne želite da Mališić MP d.o.o. vaše podatke ustupa svojim partnerima u svrhu osvarivanja dodatnih pogodnosti i popusta isto označite na vašoj pristupnici u za to predviđeno polje prilikom popunjavanja na prodajnom mjestu ili na internetu prilikom ispunjavanja online pristupnice. U tom slučaju Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu obračunavanja Vaših nagradnih bodova te slanje promotivnih materijala na Vašu kućnu adresu.