Mališić Petrol Benzinska crpka, najviši
standardi usluge i kvalitete

Mališić Petrol Zvirovići

Mačišić Petrol se nalazi u Zvirovićima uz glavnu prometnicu Međugorje – Čapljina i blizu izlasku na autocestu . Osim usluga opskrbe gorivom crpka u svojoj ponudi ima caffe bar , trgovinu, auto praonicu, igralište za djecu i još puno toga na usluzi vozačima i putnicima.

 

Kako možete sakupljati bodove na Mališić Petrol-u?

Bodove sakupljate prilikom svake kupnje i natakanja goriva. Neovisno o načinu plaćanja, bodove sakupljate kupnjom bilo kojeg proizvoda iz ponude benzinske postaje Mališić Petrol. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju Mališić Card karticu na blagajni prilikom svake kupnje tj. plaćanja računa.

Pravila sakupljanja na Mališić Petrolu-u

Ovisno o načinu plaćanja bodovi se dodaju na vašu karticu u vrijednosti 1% – 4% od ukupne vrijednosti računa.

Bodovi se ne dodjeljuju za artikle na Super akcijama.
Primjer : ukoliko je vaš račun iznosio 78,30 KM na karticu se dodaje iznos od najmanje 0,78 bodova do najviše 3,13 bodova. Iznos bodova ovisi od proizvoda koje kupujete npr. za proizvode kao gorivo ili cigarete bit će obračunat koeficijent od 2% dok će npr. za autokozmetiku biti uračunat koeficijent od 4%. Također koeficijent ovisi i o vrsti plaćanja . Ukoliko se radi o gotovini bodovi se dodaju koeficijentom od 2% do 4% a za plaćanje karticama koeficijent za dodjelu bodova je od 1% do 1.5% .

Kako možete iskoristiti bodove ili popust Mališić Petrol-u?

Opskrbite se svime što Vam treba za vaše vozilo koristeći karticu i pogodnosti Mališić Card kartice!

Sakupljene bodove, popuste ili nagrade imate uvijek sa sobom na svojoj Mališić Card kartici. Sakupljene bodove možete iskoristiti pri svakoj kupnji na Mališić Petrol postaji bez obzira ako ste bodove sakupljali i u drugim poslovnicama sustava Mališić Card-a. Pri plaćanju, dajte djelatniku na blagajni Vašu karticu kako bi iznos računa Vaše kupnje bio umanjen za iznos vrijednosti bodova ili popusta ako popust vrijedi na odabrani artikal ili ako se radi o vremenski ograničenom akcijskom popustu , bonus pranju vozila i slično. Bodovi se ne mogu iskorititi za plaćanje goriva, cigareta i bonova za mobilne mreže.

Jednokratni i akcijski Mališić Card popusti

Popusti koje dobivaju samo korisnici kartice i vrijede samo za određene poslovnice Mališić Card-a. Obavijest o tome korisnici dobivaju na mail , putem medija, marketinga i u samim poslovnicama. Popust ostvarujete tako što pokažete karticu na blagajni.

Nagradni bodovi

Korištenje i sakupljanje bodova u određenim poslovnicama se posebno nagrađuje. Npr. prilikom kupovine auto kozmetike  korisnik sakuplja na račun dupli iznos bodova u odnosu na druge kupovine, također ako želi iskoristiti bodove na određeni proizvod  vrijednost bodova se multiplicira tj umanjuje cijenu višestruko nego što je uobičajeno ovisno o akciji. Također sakupljeni bodovi tj. članovi Mališić Card-a ovisno o trenutnoj prodajnoj akciji sudjeluju u nagradnim igrama koje priređuje Mališić Card samo za svoje korisnike.